2009. február 18., szerda

A Világkormány bemutatkozik - vagy megint csak manipulálnak?

http://video.google.com/videoplay?docid=6132500997336473908

Kedves Barátaim!
Igaz ugyan, hogy kissé hosszú (47 perc) ez a videospot, mely a fenti linken keresztül elérhető, de ha tehet nézzétek végig.
Azt látom igazolódni, amit már régóta sejtek, sejtünk, de mint valami fantasztikumot elhessegetjük magunktól, kínosan nevetve egyet s elintézzük, "ez is csak egy összeesküvés elmélet" - mondván.
Nem is tettem volna fel, ha a film végén, a fene nagy tanulságot levonó, összegző kommentár hallgatása, pardon olvasása során nem kezdtem volna kissé paranoiasnak érezni magam.
Miről szól a film?
Arról, hogy igazam van, világméretű összeesküvés van, folyamatosan manipulálnak, átvágnak, hazudnak, s mi, a bégető juhnyáj beveszünk mindent.
Aztán arról, hogy vigyázz, születőben van egy Világkormány, - tulajdonképpen a János Jelenések Könyvében megírt Antikrisztus országának közeli eljövetelére figyelmeztet ("... és nem lesz senki aki vesz, s aki elad, ki nem viseli magán a Fenevad bélyegét...") , de ellenállhatunk a Fenevadnak, csillantja fel a reményt a film alkotója, ha feladjuk különbözőségünket, észrevesszük, azt, hogy nem XY-nak születtünk, hanem eredendően emberi lényenk, s később lettünk azok, akik vagyunk...
Vagyis feladva orcánkat, az egység jegyében, a közös emberi jegyében ellenálhatunk... még ... talán.
De ha feladjuk az egyénit, akkor vajh' nem pont azzá leszünk, ami nem akarunk lenni?
Azt is érdekesnek tartom, hogy a google-n jelent meg avideo, de megjelenhetett volna a you tube-n is, vagy bármely más internetes videomegosztó portálon. Merthogy a világháló, csakúgy mint a sajtó, a médiák mind, mind ugyanannak a hatalmi érdekcsoportnak vannak alárendelve, révén, hogy az működteti őket.
S mi, az "ellenállók" kis csapata sem titokban találkozgatunk,s szövögetjük az Antikrisztus elleni összeesküvéseinket, hanem nyiltan, ellenőrizhetően, s ki tudja ki közüllünk a provokátor, a tégla, de úgy ám, hogy maga sem tud róla.
Na, ez már tiszta őrület, Mert ezek után felvetődik a kérdés, hogy valóban mi is a VALÓSÁG? ... és lehetséges, hogy valóban egy MÁTRIX-ban élünk, vagy nem élünk, alszunk, álmodunk..... és Ti azok vagytok-e , kiknek mondjátok magatokat .... ÉS ÉN?

6 megjegyzés:

Unknown írta...

Ha a linken keresztül nem jön be a film, akkor a címre kattints!

s@só írta...

Világrengetés környéki állapot ez barátom. Történelmi tényekkel kell alátámasztanom valamit, ami egyre többször megfogalmazódik bennem, egész pontosan valami furcsaság, hiány van. Nem azért mert valóban hiányzik, Isten ments! Csak az ésszerűség, és a "történelem ismétli önmagát" racionalizmusa diktálná azt a valamit, ami nincs, és ha lenne, az megoldana sok mindent. De nagyon vigyázzák azt, hogy ne legyen, ne történjék meg...érted - é mire gondolok?

s@só írta...

Megnéztem. Húazannnyát.... ezért nincs az amire elébb gondoltam, nem kell. Most más az eszköz. Vezérelt chip.
Paranoiás leszel tőle? Én is, és egyenesen megyünk felé...
Menekülni se tudunk!
"Hé testvér, nincs sehol menedék!"

Unknown írta...

Pontosan erre utaltam: ki is a manipulátor? A bankárok? A film készítői? Vagy a bankárok a film készítői?
Mindenesetre s@sónak tökéletesen igaza van, valamire mintha nagyon vigyáznának, hogy ne történhessen meg.
Egyébként ajánlom figyelmetekbe Drábik János Uzsoracivilizáció című könyveit.

Különben valami lehet, mert harmadjára próbálom elküldeni ezt a megjegyzést, s mindig leáll a net.
Talán, ha ...........

s@só írta...

Baker! Téged figyelnek! Most már lehet, hogy engem is...

Do-Mi írta...

Na ja ! Persze,hogy figyelnek...
Habár visszafogottan irsz,tudják AZOK ,hogy merészelsz gondolkodni... és ez bűn! De egyet tudni kell :
" Nem érdemes félelemben élni!" Az nem élet ..az zombi...
Összeesküvés elméletnek nevezik az összeesküvésen kivülrekedtek azon próbálkozásait,amelyeken keresztül fel akarják fedni az összeesküvésen belüliek cselekedeteit ! (Valahogy igy! )
K-vául jó a Drábik meg a Bogár...
Olvassátok,hogy tudjatok !
Olvasom,hogy tudjak !
A JÓ tégla az a tégla amelyikről fel sem lehet tételezni,hogy tégla ! Nincs olyan hely ahol ne lennének jelen !
G.K.E.: Manipulálni azért kell mert nem lehet megmondani az igazat.Aki leir egy folyamatot úgy,ahogy az a valóságban van,az nem manipulál,az nem manipulátor !
Tényleg tégla vagy ? A ki téglája?
Mert ha a miénk akkor OK ! Bandákból áll a világ,mióta világ!